Blauwe band is gewoon niet meer mooi

Hallo,

De blauwe band van mijn Compromis 999 is gewoon niet meer mooi, slaat wit uit, en poetsen heeft ook bijna geen effect. Hoewel met poetsmiddel – Oke lijkt het een weekje mooi te blijven.

Heeft iemand dit aangepakt ? Zit te denken om dit na voorbehandeling met een 2 comp dd lak te schilderen.

Hoor het graag

Ronald Jaarsma

Email

4 gedachten over “Blauwe band is gewoon niet meer mooi”

 1. H)i Ronald- ik heb een classic 999 die hetzelfde probleem heeft- ik zat te denken aan een waterdragende verf te gebruiken-om de band op te frissen– ik denk namelijk dat de blauwe band geplakt is en oplost met een lak op pu of olie etc basis. in de autobrance hebben ze die lak. misschien eerst een proefstukje proberen. groetjes Ton

 2. Hoi Ton,

  Denk niet dat het geplakt is, maar gewoon geverfd. Ik ga achterop een proef stukje doen met een dd 2 comp lak, en als dat bevalt de rest.

  Wordt vervolgd

  Ronald

 3. Goede morgen,

  Het schilderen van de blauwen banden is prima te doen met DD 2 componenten verf.
  Dit heb al eens gedaan. gewoon ligt schuren en heel goed ontvetten. Gebruik wel goed plakband om het af te plakken zodat de lijnen wel strak blijven.

  Groeten Erik

 4. Hallo Erik,

  Bedankt voor je info, mooie klus voor het voorjaar, of misschien als het nog redelijk weer blijf, voor binnenkort, boot staat al op de kant dus wie weer. Zal foto’s voor en na maken, zodat iedereen het verschil kan zien.

  Groet

  Ronald

Reacties zijn gesloten.