Hemelvaartweekend 2017

Compromisleden die zich nog niet opgegeven hebben:

Vergeet niet om je vóór a.s. donderdag aan te melden voor ons Hemelvaartweekend
van 25 mei tot 28 mei!

Op donderdag 25 mei verzamelen we in de Marina Volendam. Omstreeks 18.00 uur bespreken wij het programma onder het genot van een welkomstdrankje. Waarschijnlijk op het terras achter het havenkantoor.
Zoals iedereen gewend is worden de verschillende drankjes en koffie, tijdens dit weekend, door de vereniging aangeboden.

De daarop volgende dagen vertoeven wij in Volendam, van waaruit wij ook op vrijdag- en zaterdagmiddag korte wedstrijden zeilen. Op zaterdagavond sluiten wij de reünie af met een gezellig barbecue als de weersomstandigheden dit toelaten of chinees.
De kosten hiervoor zijn, waarschijnlijk, 20 euro, kinderen 10 euro, dit is inclusief de consumpties.

Alle deelnemers aan het Hemelvaartweekend ontvangen een Compromisclub (zonne)Paraplu.

Voor CC leden is er een bijzondere korting op het liggeld, door de Compromis Club aangeboden. Het liggeld, tijdens dit weekend is slechts 0,50 euro per meter per nacht! Om dit moment weten we nog niet precies hoe we dit gaan afrekeningen, van te voren maken wij dit met een nieuwsbrief aan de deelnemers bekend.

In Marina Volendam is voor de douche en ‘s-avonds het toegangshek een pasje nodig. Hiervoor is de borg 10 euro, die u bij vertrek weer terug krijgt.

Voor de organisatie is het wel van belang dat u zich tijdig aanmeldt, de havenmeester zal proberen ons zo veel mogelijk bij elkaar te krijgen.

Contactpersoon Ron Braakman, 06-12174215 of ron.braakman@gmail.com
Hoe kunt u zich voor onze activiteiten aanmelden?
Zie Evenementen Agenda Hemelvaarttoertocht
Op onze site bij activiteiten in de balk ”aanmelden” aanvinken en op zoeken drukken, inschrijven kan vervolgens met de algemene toegangscode.

Of even een mailtje zenden aan ron.braakman@gmail.com