Over ons

 
De vereniging bevordert de
onderlinge contacten tussen
COMPROMIS en C-Yacht eigenaren
en behartigt hun belangen.

 • Wij geven vier maal per jaar
  het clubblad C-Kompas uit
 • organiseren zeilwedstrijden
 • wisselen technische kennis uit
 • organiseren cursussen
  en excursies
 • organiseren toertochten
  in binnen en buitenland

konbesluit74


De website is zo uitgevoerd, dat bij het bekijken van individuele berichten de headerafbeelding (meestal) verdwijnt. Door op de home-knop Compromis en C-Yacht Club te klikken komt u weer in de startpositie. Ook kunt u overal waar u onderstaande afbeelding ziet:

haeder_page_120

daarop klikken om terug te gaan naar de uitgangspositie. Door vanuit de uitgangspositie naar beneden te scrollen worden alle berichten getoond, gesorteerd op datum van plaatsing.

De knoppenbalk bovenin biedt toegang tot de bijbehorende informatiepagina’s. Onderaan de pagina zijn de berichten categorien en de berichten tags vermeld. Ook hierop kan geklikt worden om direct naareen categorie of tag te gaan.

Rechterkolom

Het veld Zoeken – door hier een zoekargument in te voeren wordt de inhoud van alle berichten doorzocht. Het resultaat is een samenvatting van alle berichten die het ingevoerde zoekargument bevatten. Er kan op een gevonden bericht geklikt worden om het bericht te tonen.

Een blokje Recent bijgewerkt – met de laatste 5 bijgewerkte berichten of pagina’s. Door op een mededeling te klikken wordt het gehele bericht of pagina direct getoond.

Een blokje Recent geplaatst – met de laatste 3 geplaatste berichten. Door op een bericht te klikken wordt het gehele bericht direct getoond.

Een blokje Recente reacties – met de laatste 3 geplaatste reacties op een bericht. Door op een reactie te klikken wordt deze direct getoond.

Het blokje Binnenkort – bevat het eerstvolgende evenement. (Lees verder) toont het hele agenda evenement.

Een blokje Tweets met de Twitter berichten van de Compromisclub.

Verschijnt er, tijdens naar beneden scrollen, rechts-onder een grijze pijl, die naar boven wijst, dan kan daarop geklikt worden om weer naar de top van de pagina te gaan.

 


C-Yacht vlag klik=vergroten)

De verenigingsvlag wordt bij lidworden van de vereniging eenmalig gratis verstrekt. Daarna kunnen de leden een nieuwe clubvlag bestellen bij het bestuur. Klik op de vlag voor meer details hierover.

 

Klik hieronder op het logo van een van onze sponsors om naar de betreffende website te gaan.

 

De website beoogt een algemene informatiebron te zijn voor geinteresseerden, met informatie over de vereniging, doelstelling, contactgegevens ed. Daarnaast biedt het ook een overzicht van de geschiedenis van de vereniging. Zo zijn bijvoorbeeld alle uitgaven van het clubblad C-Kompas vanaf het eerste nummer uit 1973 online te lezen (in pdf formaat). Voor het lezen is een inlogcode nodig. Vanaf het bestaan van de website (1999) zijn de evenementen/activiteiten van de club hierop breder en uitgebreider vermeld dan in het clubblad mogelijk is, met diverse mogelijkheden deze te doorzoeken. De leden kunnen met een inlogcode zelf vragen/berichten/foto’s plaatsen, de ledenlijst raadplegen en eigen gegevens aanpassen.

Alle informatie op deze site is zorgvuldig samengesteld,
desondanks kunnen wij geen garantie verstrekken op de accuraatheid van de inhoud.
De Compromisclub sluit alle aansprakelijkheid uit die zou kunnen volgen
uit onjuiste informatie.