Van de C-Kompas redactie 2013-5

Ilse van den Bosch – C720 Alpha

(2013-5)


In deze tijd van het jaar is de boot “ver weg”. Het laatste inspectierondje dateert al weer van twee weken geleden. De accu mee naar huis genomen, bleek overleden en veroorzaakte waarschijnlijk het kortsluitingsprobleem. Klusje voor het nieuwe seizoen. Gelukkig maar, anders wordt het “to do” lijstje zo kort. Door de storm is de deksel van de gasbun gewaaid. Ook op de “to do” list en nu afgeplakt met  een plastic zak en duckt tape. Verder was ik niet ontevreden met wat ik aantrof.

Een haven in de regen met veel schepen op de wal ziet er altijd wat armoedig uit en dat geldt zeker  voor mijn geliefde bootje maar het blijft wel de plek waar ik in het voorjaar en zomers zo graag kom en die ons een al een aantal jaren heerlijke vakanties bezorgt. Ze kan hier en daar wel een likje verf gebruiken (!), de stootrand moet nu eindelijk eens vervangen worden en een poetsbuurt kan geen kwaad!

Heerlijk is het dan om aan het C-Kompas te werken om zo het zeilvuur brandende te houden. Het enthousiaste verhaal van Hans Driessen kreeg ik al in oktober in de mailbox. Hij stelt zichzelf en schip voor in  Nieuwe leden.
Verder een verslag van het rondje Tiengemeten met mooie foto’s van Kees van der Graaf. Ook foto’s van de
lustrumvaart in Rotterdam, een kersverse evenementen agenda en de bijdrage van Cees van Loen
Herken uw medemens liggen voor u.
Niet te vergeten de vaste rubrieken als De C-Kombuis van en hints en tips.
Kortom veel leesplezier voor de maand december.
De redactie wenst u alle goeds voor 2014 en veel inspiratie zodat het CKompas ook in 2014 gevuld wordt door en voor leden.

Schroom niet om uw ideeën kenbaar te maken door een artikel of foto in te sturen.!

Stuur uw foto in origineel formaat en/of verhaal naar de redactie@compromisclub.nl.

Ilse van den Bosch
C720-64 Alpha