Van de C-Kompas redactie 2014-2

Ilse van den Bosch – C720 Alpha

(2014-2)


30 maart 2014, weinig wind, blauwe lucht, heel veel boten op de kant, ik kan het niet weerstaan. Nog nooit heb ik zo vroeg in het zeilseizoen de motor gestart, de zeilen gehesen en genoten van de rust van alleen zeilen. Dan weet ik dat ik dit echt nog wel een paar jaar wil blijven doen. Maar wel in een andere boot, tenminste als iemand net zoveel plezier wil hebben van mijn C720 als ik en haar van mij wil kopen. Het besluit is genomen, de ‘Alpha’ gaat op Marktplaats en ik ga op zoek naar een metertje meer.

Nog een ander besluit is genomen. Dit is de laatste C-Kompas van mijn hand. Het werk bevalt me zeer goed maar de combinatie onderwijs (werk), gezin en mijzelf gaat me iets minder soepel af.
Een rubriek wil ik wel voor mijn rekening blijven nemen bijvoorbeeld ‘Nieuwe leden stellen zich voor’. Een aantal verhalen voor deze rubriek zijn in de maak maar net niet op tijd af voor deze uitgave. Als een handvol leden een rubriek verzorgt heeft de toekomstige eindredacteur minder werk en wordt het blad ook van ons allen.
Wie doet er mee? Wie heeft goede ideeen?

Meld je aan voor een rubriek of voor de eindredactie.

We willen toch vier keer per jaar een leuk informatief blad lezen, dan
moeten we gezamenlijk de schouders er onder zetten.
Dus … laat van je horen!

Stuur uw foto in origineel formaat en/of verhaal naar de
redactie@compromisclub.nl.

Ilse van den Bosch
C720-64 Alpha