Van de Voorzitter 2014-4

Ron Braakman – C888 Marian

(2014-4)

Het was afgelopen jaar natuurlijk een uitzonderlijk goed zeilseizoen, mede door een lange nazomer. Op dit moment staat, net als bij de meesten van ons, de boot weer veilig op de kant. Het was heerlijk weer toen deze in de kraan hing. In mijn beleving is dit bijna nooit
voorgekomen. Hierna aan de gang gegaan met het winterklaar maken van de boot. Inmiddels ligt zij onder de wintertent. Binnenkort ga ik aan de gang met het onderhoud en het aanbrengen van een paar verbeteringen.

In dit nummer maken we, in hoofdlijnen, het programma 2015 bekend. Hiervoor zijn we als bestuur bijeen geweest. Zoals jullie zien willen we een andere invulling geven aan het rondje Noord-Holland en staat er ook een zee zeiltocht in de planning. Omdat de “droge” activiteiten goed worden bezocht staat er eind volgend jaar een extra gepland.
Inmiddels zijn we aan de slag gegaan om e.e.a. reserveren. Dit geldt ook voor de verschillende sprekers die een lezing of presentatie voor ons gaan houden. Als er ideeën zijn over interessante onderwerpen of sprekers, laat het ons weten!

We willen het nieuwe jaar starten met een bijeenkomst op 11 januari, waar een mini cursus EHBO op het water wordt gegeven. Ik verheug mij er op om dan weer veel handen te kunnen schudden.

Tot slot wil ik iedereen fijne feestdagen wensen en een goed en gezond nieuwjaar.

Ron Braakman – 06-12174215

ron.braakman@gmail.com!