Van de Voorzitter 2015-3

Ron Braakman – C888 Marian

(2015-3)

Bij het schrijven van dit voorwoord is Sail net afgelopen en verheug ik mij op de Hiswa te Water. Tijdens Sail lijkt het wel of heel Nederland vaart of hierbij betrokken is. Ik heb mij bij de eerste Sail, in 1975, niet gerealiseerd wat dit eigenlijk voor een grote injectie aan het varen en watersport geeft. Alle Sail evenementen zijn door ons wel bezocht, echter nog nooit meegevaren. Eerlijkheidshalve vond ik het eigenlijk steeds te druk om zelf te varen. Op dit moment heb ik wel het plan opgevat om over vijf jaar met de Sail-In mee te varen. Het lijkt nog ver weg, maar de tijd vliegt!

Ofschoon onze geplande zomer-zeilvakantie een klein beetje in het water viel, maakten vele weekenden, met prachtig weer het helemaal goed. Met vele heerlijke zeildagen.

Als bestuur komen wij binnenkort samen om te praten over de activiteiten voor volgende jaar. Maar dit jaar hebben wij er nog drie te gaan; het “Rondje Noord-Holland”, “Rondje Tiengementen” en “lezing door Leden voor Leden” (15 nov. 2015, 13.30 uur). In Lelystad bij restaurant Aan ‘Ut Water, in Lelystad zal de “lezing door Leden voor Leden” worden gehouden. Twee leden kunnen dan een presentatie geven over kun ervaringen, met varen, bijzondere tochten, onderhoud of technische aspecten. Lijkt het je leuk om zelf een onderwerp te presenten, laat het weten. Op onze site en per nieuwsbrief zal van te voren het exacte programma bekend worden gemaakt.

Tot slot mocht je nog ideeen hebben voor evenementen voor volgend jaar of je ervaringen met andere leden willen delen, laat het weten!

Ron Braakman – 06-12174215 – ron.braakman@gmail.com